Skills

Mijn belangrijkste skills als online marketeer

Agile werken

Ik heb ervaring met zowel scrum als design thinking. Momenteel ben ik bezig om te kijken hoe ik dit bij contentmarketing kan toepassen.

Neuromarketing

Het toepassen van psychologische inzichten in marketing vind ik erg leuk om te doen. Ook schrijf ik hier blogartikelen over.

Content Marketing

Een van mijn voornaamste expertises is het creëeren, structureren en managen van content in de breedste zin van het woord.

E-commerce

Ik werk met 2 webshops, waarvan ééntje met een jaaromzet van meer dan 6 ton. De andere heb ik zelf gemaakt en beheer ik nog steeds zelf.

SEO

Bij het beheren van websites en webshops houd ik rekening met vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid.

Data

Om content te kunnen maken en strategieën te kunnen bepalen laat ik me informeren door data, zowel vooraf, tijdens als achteraf.

Mijn belangrijkste soft-skills

Leren

Ik mag graag leren. Dat begon al op school en nadat ik cum laude was geslaagd voor mijn bachelor ben ik vrolijk verder gegaan met leren.

Plannen

Ik ben goed in het opdelen en plannen van taken. Zo maak ik het werk inzichtelijk, behapbaar en zorg ik ervoor dat het werk af komt.

Doorzetten

Ik heb al veel met obstakels te maken gehad die mij van mijn doel hielden. Tot nu toe heb ik al die obstakels overwonnen.

Mijn kennis van online marketing tools

Google Analytics
Google Search Console
Adobe Illustrator
Adobe Indesign
Adobe Photoshop
Wordpress
Magento
Facebook
LinkedIn
Instagram
Obi4Wan
Mailchimp