Content marketing voor jouw organisatie

Met content marketing kun jij jouw organisatie voorzien van nieuwe klanten, leads of kandidaten voor vacatures. Met de juiste content op de juiste plaats behaal jij meer resultaat en maak je je klanten blij.

content strategie

Contentstrategie

Welke informatie ga je aan jouw doelgroep geven en hoe ga je ze met die informatie overtuigen? Een duidelijke contentstrategie geeft antwoord op deze vragen. Ik kan je helpen met het opstellen van een duidelijke en bruikbare contentstrategie. Geen dikke pakken papier, maar een beknopte handleiding waar je mee verder kunt.

Lees meer

Content creëren

De kwaliteit van je content is erg belangrijk en kan je professionele uitstraling maken of breken. Ik kan je helpen met het produceren van goede teksten, afbeeldingen en andere content. Daarmee ben jij verzekerd van goede content en weet je zeker dat je de juiste boodschap overbrengt.

Lees meer

content audit

Content audit

Hoe weet je of jouw content doet wat het moet doen? Die zekerheid krijg je met een content audit. Met een audit kijk ik naar jouw content en de presentatie hiervan. Deze hou ik tegen jouw doelstellingen aan om te kijken of dit met elkaar matcht. Na afloop ontvang je een helder rapport met de bevindingen en de aanbevelingen.

Lees meer

Employer branding

Het vinden van de juiste medewerkers is cruciaal voor een organisatie. Met employer branding zet je content marketing in om kandidaten te werven voor je vacatures. Hierbij zet ik je organisatie neer als een aantrekkelijke werkgever, zodat je de juiste kandidaten kunt overtuigen.

Lees meer

online marketing

Online marketing

Je kunt nog zulke mooie content maken, maar als niemand het ziet dan heb je er niets aan. Om je content onder de aandacht te brengen kun je diverse online marketingmiddelen gebruiken. Ik kan je helpen met onder meer SEO, SEA, social media en e-mailmarketing. Ook offline middelen kan ik voor je verzorgen.

ecommerce content

E-commerce content

Een webshop verkoopt niet uit zichzelf. Veel producten kunnen tegenwoordig op meerdere webshops worden aangeschaft. Hoe zorg je er dan voor dat klanten toch in jouw webshop komen shoppen? Ik kan je helpen met content voor je productpagina’s, landingspagina’s, categoriepagina’s en meer.

Interesse in de mogelijkheden?

Content marketing is tegenwoordig onmisbaar voor zakelijk succes. Het inhuren van een goede content marketeer is dan ook een investering die je makkelijk weer terugverdient. Wil je eens sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in via onderstaand formulier en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!