Professionele content creatie voor jouw bedrijf

Professionele content creatie

Het kan lastig zijn om regelmatig iets te plaatsen op je marketingkanalen. Want waar haal je de motivatie vandaan? Wat moet je plaatsen? En is het wel goed genoeg? Als je daarmee worstelt dan help ik je graag. Het creeëren van de juiste professionele content voor jouw kanalen kan ik je volledig uit handen nemen. Ik kan zowel de content creatie voor je online als voor je offline marketing doen. Zo heb jij een betrouwbare aanvoer van goede content die jou helpt om je doelen te bereiken.

Teksten

Ik kan jou helpen met teksten voor jouw marketingkanalen. Heldere teksten zonder poespas en onzinnige taal, dat is wat ik je aanleveren. Dat kan zowel in de vorm van short copy als langere informatieve stukken. Voor diverse kanalen en doeleinden, jouw teksten zijn bij mij in goede handen.

Banners en afbeeldingen

Naast tekst kan ik ook het begeleidende visuele materiaal verzorgen. Denk hierbij aan banners en afbeeldingen die bij de content horen en deze versterken. Ook professionele productafbeeldingen voor in je webshop kan ik voor je maken, volledig vrijstaand en van goede kwaliteit.

Video

Ik kan uitlegfilmpjes en animaties voor jouw organisatie of dienstverlening monteren. In samenwerking met mijn partners kan ik ook de productie van complete professionele video's voor je regelen. En ook ben ik niet bang om zelf op camera te verschijnen om jouw product of organisatie te presenteren.

Meer dan alleen de creatie

Ik kan meer voor je doen dan alleen het creëeren van content. Ik kan je ook helpen met het beheren, coördineren en verspreiden ervan. Zo kan ik bijvoorbeeld een contentkalender voor jouw organisatie opzetten en deze periodiek voor je vullen. Daarmee heb jij de zekerheid dat jouw kanalen nooit stilvallen en regelmatig worden voorzien van verse content. Naast creatie kan ik daarnaast ook de publicatie voor je doen, zoals bijvoorbeeld het klaarzetten en publiceren in jouw CMS of beheersysteem.

Begin je liever met de basis? Dan kan ik je ook helpen met een contentstrategie die we vervolgens samen gaan uitvoeren. En wil je weten of je nog wel op de juiste weg bent? Dan kan ik ook een content audit of een periodieke rapportage voor je verzorgen. Zoals je ziet kan ik jou het complete contentproces van strategie tot evaluatie uit handen nemen. Zo heb jij er geen omkijken meer naar.

Is jouw bedrijf straks voorzien van professionele content?

Ik ga graag samen met jou aan de slag om de juiste content voor jouw organisatie te creëren.  Zie jij het net als ik zitten? Plan dan nu een afspraak in voor een vrijblijvende kennismaking en dan neem ik contact met je op.

Content voor websites

Ik heb veel ervaring in het schrijven van teksten voor websites. Zowel gebruiksvriendelijke short copy als informatieve longreads kan ik voor je maken. Dit zowel voor blogs, landingspagina's als transactionele content.

Content voor webshops

Ik kan ook het schrijven van jouw e-commerce content voor je uit handen nemen. Ik heb ruime ervaring in het schrijven van commerciële productteksten voor in webshops. Ook het schrijven van SEO-teksten voor productcategorieëen is één van mijn specialiteiten.

Content voor social media

Het maakt niet uit welke social media kanalen jouw organisatie gebruikt, ik kan er content voor maken. Zowel tekstueel als visueel. Van Facebook tot Instagram en van Twitter tot Tiktok. Mijn content helpt jou om op social media je doelen te bereiken.

Content voor e-mail

Ik heb ruime ervaringen met het schrijven van content voor e-mail. Ik kan content verzorgen voor jouw periodieke nieuwsbrieven.  Ook met content voor transactionele mails kan ik je helpen. Zo zijn jouw e-mails altijd voorzien van de juiste inhoud.

Content voor print

Ik maak niet alleen maar content voor het web. Ik kan je ook helpen met teksten en artikelen voor gedrukte media en print. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan artikelen en teksten voor magazines, flyers, folders en meer.

Content voor andere middelen

Heb je een ander middel waar je content voor nodig hebt? Bijvoorbeeld packaging, relatiegeschenken of iets heel anders? Ook dan help ik je graag.