Andries Mellema: content marketeer en nuchtere Fries

Andries Mellema, content marketeer

Ik ben Andries Mellema en als content marketeer help ik organisaties met vraagstukken op het gebied van content, marketing en e-commerce. Dankzij mijn nog jeugdige leeftijd kan ik alle digitale ontwikkelingen makkelijk volgen. Met 10+ jaar ervaring in de marketingwereld ben ik desondanks een serieuze sparringpartner voor zowel marketingteams als management.

Als nuchtere Fries geloof ik in duidelijkheid, efficiëntie en helderheid. Dat vertaalt zich in mijn visie op content marketing. Geen zweverige marketingpraatjes, maar begrijpelijke verhalen waar jij en je klanten mee geholpen zijn.

 

Doelgerichtheid

Je marketing begin je met een doel en een plan om dat doel te bereiken. Geen dik pak papier, maar een beknopt plan op één á twee a4tjes. Dat geeft je duidelijkheid en richting, zonder je teveel te beperken. Zo behoud je je focus en blijf je doelgericht.

Flexibiliteit

De ontwikkelingen gaan tegenwoordig sneller dan ooit. Flexibel blijven is daarom cruciaal. Door je strategie beknopt te houden, behoud je ruimte om in te spelen op ontwikkelingen. Zo kun je tussentijds bijsturen zonder je focus te verliezen.

Duidelijkheid

Effectieve en duidelijke content, dat is waar ik voor sta. Je doelgroep wil verhalen die helder en begrijpelijk voor ze zijn. Duidelijke content die ze helpt en ze vertelt wat ze willen weten. Duidelijke content, daarmee vergroot je de kans dat ze ingaan op je aanbod.